Stensil Svart text A

Träningsresor

Höst 2024


Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen med dina frågor! 
Maila gärna på yourhealthpt@gmail.com


 

vår 2025


Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen med dina frågor! 
Maila gärna på yourhealthpt@gmail.com


 


Oavsett vilken träningsform du föredrar eller vilken form du är i så har våra resor till solen något för alla!
På Yourhealth träningsresor får du alla förutsättningar för en aktiv semester där vi erbjuder yoga, simning, löpträning, core och boxning. Du får även tillgång till gymet på hotellet och våra cirkelträningspass. 
Låter detta som något för dig? Vi söker dig som älskar att träna men även du som inte riktigt kommit igång ännu. 
Du kommer inspireras av andra människor och uppleva träning och endorfi på en annan nivå. Samla kraft och energi tillsammans med oss!

Yourhealth har två resor om året, en på våren och en på hösten. Vi reser som en familj där vi sköter allt, det enda du behöver göra är att packa resväskan full med träningskläder och infinna dig på flygplatsen, resten tar vi hand om. 

Dagarna kommer att börja med en löptur, ett yogapass eller längder i simbassängen och fortsätter sedan med cirkelträning, boxning, funktionell träning med olika redskap, corefokus, stretch och relax.

Alla åldrar är välkomna!
Är du nybörjare så coachar vi dig och motiverar dig till att våga testa på andra eller helt nya sätt att träna. Är du en van tränare så ger vi dig möjlighet att slipa på tekniken och pushas till ditt yttersta.
Våra träningsresor riktar sig mot dig som vill unna dig själv lite sol och värme i kombination med fysisk aktivitet tillsammans med ett härligt gäng. 

Med ökad energi och nya vänner blir det en resa du sent kommer att glömma!

 

  • Fyll i formuläret nedan så skickar vi vidare information.

tidigare träningsresor

I Mars 2017 styrde vi kosan till Fuerteventura. Vi hade en helt otrolig vecka tillsammans med underbara människor och flera träningspass om dagen. 

I oktober 2017 reste Yourhealth till Kos, Grekland. Vi tackar vårt familjära gäng, all positivitet och skratt ni gav oss för en fantastisk vecka med sol, värme och träning. 

Fuerteventura, Spanien MARs 2018

Rhodos, Grekland okt 2018

Mars 2018 blev det en favorit i repris, Fuerteventura med härliga deltagare!
Underbart gäng med stor träningsglädje och vi tackar för en fin resa med många minnen och skratt! 

Från en höst och en Grekisk ö till en annan. Rhodos visade sig från sin bästa sida! Deltagare från Sthlm, Västerås och Ronneby. En fantastisk vecka vi sent kommer att glömma!

Fuerteventura, spanien mars 2019             

Rhodos, Grekland okt 2019

2019 var året vi tog vårt gäng tillbaka till vårt första hotell, där allt började. Tusen tack till deltagarna och deras härliga energi som smittat av sig. Många minnen tar vi med oss från vårens resa!

Rhodos levererade sol, glädje, svett och massa träningsvärk. Under simträning, yoga, boxning, fysträning gav deltagarna sitt allt. Tack för en vecka som vi kan leva på länge!

säfsen, Sverige oktober 2020

Vart åker vi härnäst?

År 2020 blev året som vi gjorde vår första resa inom Sverige. Destination Säfsen med spektakulär natur och härliga yoga, boxning, löpning och mountainbike pass. På återseende härliga Dalarna! 

Du tränar, Vi donerar

Må gott, gör gott!

Vår huvudcoach, Chanaka, är född och uppvuxen i byn Minipe i Sri lanka. 
Genom att du tränar hos oss gör du det möjligt för oss att hjälpa barn i Sri Lanka där vi engagerar oss i olika projekt, till exempel skolgång. 

Tack för att du väljer att träna med Yourhealth, din träning och hälsa betyder mer än du kan tro!

telefon: 070-755 45 13
e-post: yourhealthpt@gmail.com
swish: 1232581023